26 December 2012 :)

Assalamualaikumwarahmatullahh :)

First post, rewind ingat balik tahun lepas jalan 4 jejaka tampan -.- hahah. Time ni memang aku lah punca kelambatan berjumpa 4 org. Memang dah set pukul 9 gerak p 1B,tapi malam sebelum tu ada Arsenal main :p 
jadi tanpa segan silu aku tidur pukul 4 lebih, Hasilnya? pukul 10 baru bangun dengan 17 misscall collection dari 3 org mereka. 
Hasil kerjasama merekalah aku dapat bangun ^^ 
Last berjumpa pukul 2 cmtu sebab?? aku -_- 
ni collection time p main bowling la kunu .


amacam rambut? pengkid. Hahah

malu malu pulak gemuk saturang ni bah -.-''
Pelor with O.O

Fawwaz dengan peen (gemuk)
Then.. kami beralih ke memanah

Bunkface :3 ngehehe

ni taiko ni, credit la untuk org paling failed memanah :)


Dan alhamdulillah kami semua jadi juga jalan jalan :P tapi tapi, lepas ni tengok wayang ~  suda penat tangan p memanah, bowling . Kesudahan semua tidur d panggung. 
Sleep.... Its Ibadah :)



Enough For Today :)

No comments:

Post a Comment

HAK TERPELIHARA CUNGKIL GIGI