Waste time for IT Class !

Assalamualaikum w.b.t

Hari ni hari jumaat? hoho, sepatutnya ada class IT LAB. First time hari ni lecturer mau buat class LAB . Siap siap awal lepas subuh tu, semangat sudah mau pegi bah, sampai fakulti kunun  jam 7.30 cmtu. Hujan lebatnya, duit dalam dompet 2 ringgit tinggal, serius nekad banar aku tadi. haihh. Sekali jumpa john................rupanya lupa buat mind maap IT ? =.=" arghh! haha.

argh!!!!!!!
Dia buat kerja, Aku pun buat laaa. Tengok hujung sekali tu. Siap kan? hehe :3

Alhamdulillah wa syukurillah :) siap juga kerja, dengan rushing kami p class yang start pukul 8.30 am. Dan tengok budak kelas stay2 jak teda buat apa2. haihh -_- lecturer sms ckp " Jem " arghh! hahahaha. Aku pun dengan mengantuknya.....


mengampai~
Lamanya menunggu smpai 9 lebih.. Last2 p makan la kami. haihhh pastu buli pula time breakfast nampak lecturer limpas depan buat slumber jak. pastu p dekat suru ambil asignment d meja dia then balik. Class dismiss. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!pfffffftt. HAHAHAHA . Habis duit, buang masa, dapat kerja ==" dan minum bsama member sebelum balik.  
stay cafe.
Lastly, balikkkkkkk . Cuti 4 hari ndak dapat balik SABAH :3 huhu. 











Enough For Today :)

No comments:

Post a Comment

HAK TERPELIHARA CUNGKIL GIGI